Voorstellen

Wij zijn Arie en Brigitte de Waart en hebben ons hele leven al honden om ons heen. Onze liefde voor de Tibetaanse Terriër hebben we te danken aan onze eerste Tibetaan “Pollewop” genoemd naar “tante Pollewop” van Godfried Bomans door het warrige haar van haar mama. Van haar eigenzinnige, super lieve en aanhankelijke karakter hebben wij bijna 16 jaar mogen genieten.

Sinds 2010 is ”Djingme Damita Spirit of Happiness” met haar eigen karakter maar zeker net zo super lief in ons gezin .Zoals het spreekwoord zegt : “Als er één schaap over de dam is volgen er meer “… Helaas mocht zij net geen 13 jaar worden en hebben wij op 4 januari 2023 afscheid van haar moten nemen.

Wij wonen met onze roedel in een huis met een ruime tuin, in het Noord Hollandse dorp Nieuw-Vennep, waar onze honden heerlijk de ruimte hebben om te rennen en te dollen. Regelmatig trekken wij eropuit naar een losloop gebied of het strand zodat ze lekker hun ei kwijt kunnen.

Brigitte heeft een grote interesse voor alles wat met de gezondheid van de hond te maken heeft. Zij volgt dan ook met regelmaat lezingen bij van bv de Raad van Beheer, heeft de opleiding KK1 en KK2 gevolgd,  bezoekt regelmatig workshops van de kynologenclub en diverse cursussen gerelateerd aan de hond. Zo heeft zij met succes een opleiding tot voedingsdeskundige voor honden afgerond. Ook het diploma Vakbekwaamheid Honden en Kattenbesluit is in ons bezit.

 

feetje aangepast

Ikzelf met Sissi en Dotty op de Clubmatch 2017