Honden Hotel/Opvang

huis en tuin 004  Mijn hart is er groot genoeg voor alsmede ons huis en tuin. Aangezien ik niet meer in ons bedrijf mag/kan werken en een persoon ben die wel bezig wil zijn, heb ik een andere leuke manier gevonden om mijn tijd te vullen…..Uw hond(en) opvangen als u eens weg wilt zonder hond. Aangezien het welzijn van een hond bij mij op nummer 1 staat zal ik alles eraan doen om uw hond(en) een goed tweede thuis te geven. Ze leven dus gewoon bij ons in huis en gaan niet in hokken !! Om te zorgen dat er rust blijft in de roedel gaan we eerst op neutraal terrein wandelen en praten we eens goed met elkaar zodat u en ik weet wat we kunnen verwachten. Daarna stellen we een aanvraag op, zodra deze retour ontvangen is door mij en ik 30 % van het totale bedrag binnen heb wordt uw aanvraag definitief en stuur ik een “oppas contract” naar u op. Natuurlijk verzorg ik uw hond zoals ik de mijne verzorg en krijgen ze allemaal genoeg afleiding, beweging maar ook rust. Een blaffende hond is niet tevreden maar gestrest dus zal ik zorgen dat mijn buren ook geen last van ons ondervinden !

Als u de Hond(en) brengt verwacht ik dat deze schoon en klit vrij zijn, zo niet dan doe ik dat voor u maar zijn de kosten wel voor uw rekening, ook nu geld weer dat ik het belang van de hond voorop stel ! U krijgt uw hond ook weer schoon en klit vrij terug.

Ik vang maar enkele honden op dus neem snel contact op om te informeren of er nog een plaatsje vrij is !

Voor de dag opvang van uw hond vraag ik 16 euro en in vakantie periodes 18 euro. U dient zelf voor voer te zorgen tenzij uw hond op KVV staat dan kan ik deze tegen kostprijs verzorgen.huis en tuin 001